Lainaa luottotiedottomalle 2013

Etsitkö lainaa ilman luottotietoja ja tarvitset sitä tämän vuorokauden sisällä tilille? Meidän neuvoilla jokainen luottotiedoton voi saada lainaa, kunhan noudatat tiettyjä kriteereitä ja ohjeitamme tarkoin. Mistä lainaa luottotiedottomalle on kaikista helpointa löytää ja voiko sitä saada tilattua ilmaisella hakemuksella netistä? Yksityiset yritykset ovat luottotiedottoman ainoa keino, mistä luottoa voi irrota ja kukaan ei enää tänä päivänä myönnä lainaa ilmaisella nettihakemuksella, mikäli maksuhäiriömerkintä taustalta löytyy. Lue alempaa lisää ohjeita ja hae itsellesi laina jo tämän vuorokauden sisällä.

Näin haet lainaa ilman luottotietoja kaikista kätevimmin

Lainan saaminen 2013 vuonna on suhteellisen helppoa ja vaihtoehtoja on riittämiin ja lainapaikkoja itse asiassa tulee koko ajan lisää, joten homman ei pitäisi olla ylivoimasta kenellekään. Tosi asia on kuitenkin myös, että siinä missä luotonmyöntäjien määrä on lisääntynyt, niin myös kriteerit lainan saamiselle ovat tiukentuneet ja luottoa ei myönnetä enää kevyin perustein. Esimerkiksi maksuhäiriömerkinnän saaneen henkilön on miltei mahdotonta saada lainaa ilman vakuuksia tai takaajia.

Hommaa kannattaa lähteä kehittämään siten, että alkuun kaivat mahdollisimman monen yksityisen luottofirman tiedot ja puhelinnumerot sekä yrität kaivaa verkosta foorumeilta, mistä ihmiset ovat hakeneet lainaa ilman luottotietoja ja millaisin ehdoin. Katso myös päiväys, sillä jotkut viestit voivat olla useita vuosia vanhoja ja jo aikaa sitten vanhentunutta informaatiota. Tämän jälkeen kannattaa lähteä rohkeasti soittelemaan yrityksiä läpi ja tiedustelemaan, mikäli lainan saaminen luottotiedottomalle olisi mahdollista ja millaisilla ehdoilla sitä olisi saatavilla. Kerro oma tilanteesi ja sano, että haluaisit tulla neuvottelemaan lainasta paikan päälle, sillä luottotiedoton harvemmin saa lainaa puhelimitse tai verkon kautta. Välillä kuitenkin ilmestyy sellaisia luotonmyöntäjiä, joilla ei ole käytössään TUPAS-tunnistautumista, mutta tämä on erittäin harvinaista.

TUPAS-tunnistaumisesta tekee ongelmallisen se, että järjestelmä on niin pitkälle kehittynyt, että henkilötietojen lisäksi se tarkistaa automaattisesti kaikkien luottotietotaustat ja mahdolliset maksuhäiriömerkinnät. Mikäli järjestelmä havaitsee, että lainaa hakeva henkilö on menettänyt jossain vaiheessa luottotietonsa, niin lainanhakuprosessi pysähtyy automaattisesti ja näin ollen, et luottoa pysty saamaan. Mistä lainaa siis jos kerta suurin osa yhtiöistä on siirtynyt TUPAS-tunnistaumiseen?

Luottotiedot – Koska takaisin ja mitä vaikutuksia niiden menetyksellä on?

Luottotiedot eivät tule hetkessä takaisin ja mikäli onnistut ne jossain elämän vaiheessa menettämään, menee siinä useampi vuosi ennen kuin saat taas puhtaan merkinnän rekisteriisi. Luottotietojen takaisin saamisessa kestää kahdesta neljään vuoteen riippuen siitä missä ajassa maksat velkasi pois. Vaikka maksaisit kaiken pois heti, ei maksuhäiriömerkintä lähde pois tiedoistasi ennen kuin vasta aikaisintaan kahden vuoden kuluttua. Jos taas et maksa lainaasi pois, niin joudut odottamaan neljä vuotta, että maksuhäiriömerkintä vedetään pois tiedoistasi. Kannattaa siis todella miettiä mihin on ryhtymässä jos pitää maksuhäiriömerkintää pikkujuttuna, sillä sitä se ei todellakaan ole.

lainaa luottotiedottomalleLuottotietonsa menettäneillä tulee olemaan vaikeuksia useammassa eri asiassa ja yleinen harhaluulo on se, että tämä vaikuttaa vain ja ainoastaan lainan hakemiseen. Tämä on kuitenkin virheellistä tietoa, sillä vaikutukset ovat paljon kuviteltua laajemmat ja se hankaloittaa yhtä sun toista peruselämän simppeliä asiaa. Otetaan ensimmäiseksi esimerkiksi vaikka vakuutuksen saaminen: Jos sinulla ei ole vakuutusta mistään ja aiot sellaisen hankkia, niin voit olla varma, että et saa sitä ihan sormia napsauttamalla, niin kuin sen saisi henkilö, jolla luottotiedot ovat kunnossa. Isommat vakuutusyhtiöt kuten Pohjola ja Fennia eivät myönnä edes matkavakuutusta luottotiedottomalle, eivät edes siinä tapauksessa, että olisit valmis maksamaan laskun etukäteen. Et myöskään saa minkään sortin lainaa pankista, mikä nyt on varmasti ilmiselvää ja lisäksi luottokortin tai normaalin pankkikortin saaminen on ongelmallista tai jopa mahdotonta. Luottokorttia et saa edes, vaikka sinulla olisi säännölliset hyvät kuukausitulot, et ainakaan, ellei tulovirtasi ole jatkunut jo pitkään ja joudut vielä jotenkin todistamaan, että näin tulee vielä jatkumaan.

Velkakierre on vakava juttu ja yleistymään päin

Suomalaiset ottavat jatkuvasti enemmän lainaa ja velkasumma yhtä suomalaista kohden on noussut joka vuosi viimeiset 30 vuotta ja vuosi 2013 tulee menemään luultavasti samaan suuntaan eli ylöspäin. Monet suomalaiset ovat ylivelkaantuneet ja yhä useampi kokee saman ikävän kohtalon siinä vaiheessa kun huomataan, että rahaa ei enää ole ja velkaa on niin paljon, ettei sitä ole mahdollisuutta lyhentää.

Pikalainakierre syntyy kun ensin otetaan yksi vaivainen vippi, mutta myöhemmin lainaaja huomaakin, että ei pysty sitä lyhentämään ajallaan pois. Seuraavaksi lainaaja hakee uuden pikalainan ja maksaa, sillä edellisen pois ja hänelle jää vielä rahaa käyttöön. Sama homma toistuu seuraavan laskun yhteydessä, kunnes yhtäkkiä ja pikku hiljaa riippuen lainaajasta velkasumma paisuu paisumistaan ja pian sitä ei enää pystytäkään kuittaamaan, ei yhdellä, eikä edes kahdella pikalainalla vaan niitä on otettava enemmän. Soppa alkaa olemaan tässä vaiheessa valmis ja jos sama tahti jatkuu on muutaman kuukauden päästä niin paljon lainaa, että ongelmia alkaa pian syntymään ja lainaa on otettava yhä vain enemmän, mikäli tästä aikoo selvitä. Tämä on siis yleisin kaava velkakierteen syntymiseen ja se voi syntyä melko salakavalastikin. Osa ei todellakaan edes oleta olevansa vaikeuksissa ja sitten on toinen ääripää, jotka eivät yksinkertaisesti välitä asioista. On tärkeää ymmärtää lainaamiseen vaarat ennen kuin lähtee rahaa lainaamaan ja ymmärrettävä  ylivelkaantumisen seuraukset ja oma vastuu.